Premiumrum

Välkommen till Sandslåns Vandrarhem & Camping!

Vi  erbjuder en lugn och avkopplande miljö i vackra omgivningar. Detta var en gång i tiden världens största timmerskilje. I anslutning till och i de varsamt renoverade bostadskaserna vid Ångermanälvens strand finns idag:  vandrarhem, lägergård,  kursgård, konferensrum, camping, ställplatser, badstrand, båtuthyrning och flottningsmuseum. Vi finns i Kramfors / Sollefteå / Höga Kusten området.  Alldeles intill finns också Dannero Travbana och High Coast Distillery. Man kan låna våra gratisbåtar för att åka till destilleriet.(300 m.)

Vi har plats för upp till 80 gäster samtidigt. Vid boende för större sällskap så bjuder vi på tillgång till konferensrum. Vi kan ordna mat för upp till 80 sittande.

Vandrarhemsrummen är fördelade på 1 till 8 bäddsrum. Dessa rum är utrustade med våningssängar. Det finns också premiumrum: 2 bäddsrum med dubbelsäng och resårmadrasser, soffa, minikyl och TV på rummet. Dessutom finns premiumfamiljerum som också är utrustade med soffa och TV med plats för 3 till 5 personer, här sover man i moderna och bekväma våningssängar. 

Sänglinne och badlakan finns att hyra. Vi kan servera frukostbuffé och andra måltider om ni är ett större sällskap. Vill Du använda sovsäck vill vi påminna om att du måste använda underlakan och örngott. Spjälsäng 100:-/tillfälle. Vart sjunde dygn är gratis oavsett boendeform.

Det finns ca. 50 campingplatser med el.  Vi erbjuder också dagscamping och ställplatser utan service till låga priser.

Boule, krocket, fiskespön, luftgevär och kubbspel för utlåning.

Uthyrning av cyklar och båtar. Det går även att hyra bastu.

 

 

 

                    VÄLKOMMEN TILL VÅR VACKRA Ö!

Antal besökare [counter]

Boka helst via fliken: Bokningar.

Tele: Kl. 14-17 0612-50076

Mail: info@sandslansgastgiveri.se

 

Flottarvägen 74

873 71 Nyland

 

 

Guidade besök på flottningsmuseet under fliken evenemang.

 

 

 

Vi har incheckning från kl. 14.00-19.00 och utcheckning senast 12.00. Har Du andra önskemål så prata med oss.

2012-06-21